Medlemsresan 2019

2019 har vi för avsikt att anordna en medlemsresa och det blir den 10 december, en tisdag, och vi skall se hur HK Varberg sköter sig i Handbollsligan.
Vi skall till Partillehallen och se matchen Sävehof - HK Varberg. Det blir buss, från Varberg 15.00 och vi tror att vi är framme ungefär 16.30. Då blir det först en halv timmas rundtur och guidning (Sävehof är bäst i Sverige) och sen äter vi på restaurang John Scott, kl. 17.15 är det uppdukat för oss, sen är det match kl. 19.00
Hemma igen cirka 23. Anmälan görs från och med onsdagen 27 nov. kl. 13.30 på Idrottscaféet. Det är 50 plstder totslt. Priset är 500:-, all inclusive! - även en supporterhalsduk i HK Varbergs färger!

2018 blev det ingen medlemsresa och nu arbetar styrelsen istället på att ordna en 2019. Vi återkommer med närmare detaljer när den blir aktuell.

Medlemsresan 2017 gick till Helsingborg måndag 18 september.

Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.
Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.

VIHF har de senaste åren försökt att ordna en medlemsresa varje år till en idrottshistorisk förening och samtidigt besökt ett idrottsevenemang (=fotbollsmatch). I år går resan till Helsingborg måndagen den 18 september och på programmet är en rundvandring på Olympia, buffé på Fredriksdals Trädgårdscafé, besök på Helsingborgs Idrottshistoriska (där gamle BoISaren P-O Olsson dyker upp och berättar om dagens motståndare, Helsingborg) och som avslutning matchen Helsingborg-Varbergs BoIS i Superettan. Avresa 12.30 från parkeringen vid Sparbankshallen, hemma igen ca 23.30. Pris för medlemmar 500:- (som betalas/faktureras innan resan). Är du intresserad av att följa med på resan, anmäl dig snarast - den blir snabbt fullbokad!

INFO:

På denna sidan informerar vi om kommande med-lemsresor.
Det är här du får den snabbaste informa-tionen om våra resor.
Du kan också kom-ma med önskemål om resmål och idéer om vad du tycker vore sevärt och roligt att åka och titta på
.