Nu är det klart med medlems-resan tisdagen den 10 december. Vi skall åka och titta på HK Varberg mot Sävehof i Partillehallen med matchstart kl. 19.
Vi åker från Varberg kl. 15.00
(bussen avgår från Sparbankshallen) och åker direkt till Partillehallen dit vi beräknas anlända kl. 16.30. Då blir vi mottagna och får en rundtur i Partillehallen som tar cirka en halvtimma. De berättar även om handbollsklubben Sävehof, Sveriges bästa.
Kl. 17.15 är det uppdukat för oss på Restaurang John Scott med hamburgare och ett glas öl/vin/läsk. Matchen börjar 19 och vi har då på oss nya supporterhalsdukar från HK Varberg.
Anmälan till medlemsresan - se ovan. Det är cirka 50 platser på bussen och resan kostar 500:-, all inclusive (bussresa, entré, mat och dryck, supporterhalsduk).

2018 blev det ingen medlemsresa och nu arbetar styrelsen istället på att ordna en 2019. Vi återkommer med närmare detaljer när den blir aktuell.

Medlemsresan 2017 gick till Helsingborg måndag 18 september.

Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.
Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.

VIHF har de senaste åren försökt att ordna en medlemsresa varje år till en idrottshistorisk förening och samtidigt besökt ett idrottsevenemang (=fotbollsmatch). I år går resan till Helsingborg måndagen den 18 september och på programmet är en rundvandring på Olympia, buffé på Fredriksdals Trädgårdscafé, besök på Helsingborgs Idrottshistoriska (där gamle BoISaren P-O Olsson dyker upp och berättar om dagens motståndare, Helsingborg) och som avslutning matchen Helsingborg-Varbergs BoIS i Superettan. Avresa 12.30 från parkeringen vid Sparbankshallen, hemma igen ca 23.30. Pris för medlemmar 500:- (som betalas/faktureras innan resan). Är du intresserad av att följa med på resan, anmäl dig snarast - den blir snabbt fullbokad!

INFO:

På denna sidan informerar vi om kommande med-lemsresor.
Det är här du får den snabbaste informa-tionen om våra resor.
Du kan också kom-ma med önskemål om resmål och idéer om vad du tycker vore sevärt och roligt att åka och titta på
.