Medlemsresan 2019

2019 har vi för avsikt att anordna en medlemsresa och det blir den 10 december, en tisdag, och vi skall förutom besök på ett idrotts-museum även se hur HK Varberg sköter sig i Handbollsligan.
Vi skall till Partillehallen och se matchen Sävehof - HK Varberg. Det blir buss och vi tror att det kan bli en trevlig utflykt. Vi återkommer på hemsidan med fler detaljer när vi vet mer - och när du kan anmäla dig!

2018 blev det ingen medlemsresa och nu arbetar styrelsen istället på att ordna en 2019. Vi återkommer med närmare detaljer när den blir aktuell.

Medlemsresan 2017 gick till Helsingborg måndag 18 september.

Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.
Ombyggda Olympia, som vi ska få en rundvandring på.

VIHF har de senaste åren försökt att ordna en medlemsresa varje år till en idrottshistorisk förening och samtidigt besökt ett idrottsevenemang (=fotbollsmatch). I år går resan till Helsingborg måndagen den 18 september och på programmet är en rundvandring på Olympia, buffé på Fredriksdals Trädgårdscafé, besök på Helsingborgs Idrottshistoriska (där gamle BoISaren P-O Olsson dyker upp och berättar om dagens motståndare, Helsingborg) och som avslutning matchen Helsingborg-Varbergs BoIS i Superettan. Avresa 12.30 från parkeringen vid Sparbankshallen, hemma igen ca 23.30. Pris för medlemmar 500:- (som betalas/faktureras innan resan). Är du intresserad av att följa med på resan, anmäl dig snarast - den blir snabbt fullbokad!

INFO:

På denna sidan informerar vi om kommande med-lemsresor.
Det är här du får den snabbaste informa-tionen om våra resor.
Du kan också kom-ma med önskemål om resmål och idéer om vad du tycker vore sevärt och roligt att åka och titta på
.