Sverker Nilsson om doping
Idrottscaféet 2 oktober kl 14.00
 

Onsdag 2 oktober kl 14 var Sverker Nilsson, välkänd läkare på Neptunuskliniken, på vårt Idrottscafé för att berätta om doping - ett ämne som alltid är intressant och väcker många frågor och funderingar. Sverker har lång erfarnhet från idrottens värld och höll ett både intressant och underhållande föredrag, som uppskattades av åhörarna. Ett av de allra bästa föredragen, var det många som tyckte efteråt.
Idrottscaféet är öppet för våra medlemmar. Är du inte medlem, men gärna skulle vilja vara det, så går det att ordna på plats!

 

IDROTTSCAFÉ - HÖSTSTART 18 SEP.

Det var höstpremiär med HK Varberg på vårt Idrottscafé onsdag 18 september kl. 14.00 i IOGT-NTOs lokaler på Prästgatan 27 (in på gården). Det var HK Varbergs ordförande Peter Ideböhn som gästade oss för att berätta hur det är att vara med i eliten, i Handbollsligan, i toppen av seriepyramiden. Med sig hade Peter evenemangsansvarige Måns Lundahl.
Det blev ännu ett trevligt Idrottscafé, där Peter belyste HK Varbergs arbete i stort och all den tid som ideella ledare lägger ned för att hålla igång alla ungdomar. Det handlar om oerhört många timmar och det är en fråga som det alltid finns anledning att återkomma till - hur mycket betyder idrotten för den uppväxande generationen?