vecka 48,
onsdag 28 nov. kl. 14

FOTBOLL - sportchefen Håkan Nilsson, Falkenbergs FF, besöker oss för att avslöja hemligheten bakom FFFs framgångar i fotboll. Hur klarade de av att göra comeback i Allsvenskan så snabbt? Hur kommer de att klara sig? Hur klarar de ekonomin? Det finns många frågor och vi vågar lova er en intressant eftermiddag tillsammans med FFF!

vecka 46,
onsdag 14 november kl. 14

gästas vi av Idrottsrådet i Varberg som företräder idrotten inom Varbergs kommun. Rådets syfte och primära uppdrag är att vara idrottsrörelsens språkrör i dialogen med Varbergs kommuns kultur- och fritidsförvaltning i ärenden och frågor som berör idrotten.

BOBSLEIGHÅKAREN JAN JOHANSSON

vecka 44,
onsdag 31 oktober kl. 14

gästas vi av en vinterolympier! Det är bobsleighåkaren Jan Johansson, som varit med i två OS, Sapporo 1972 och Innsbruck 1976, som kommer att berätta om en sport som är okänd för de flesta. Jan var bromsare i den svenska fyrmansboben, som styrdes av legendaren Carl-Erik "Jätten" Eriksson, såväl i Sapporo som Innsbruck. I Sapporo åkte Jan även tvåmansbob tillsammans med "Jätten" och de belade där en sensationell sjätteplats. 

vecka 42,
onsdag 17 oktober kl. 14

Triathlon - förra årets stipendiat Sebastian Norberg gästar oss för att berätta om årets tävlingar och om hur det är att vara en hårt satsande triatlet!

IDROTTSCAFÉET PÅ ONSDAG 3 OKTOBER

På onsdag kan vi presentera det för er, det efterlängtade filmarkivet som VIHF nu har tillgängligt via Internet. På onsdag kommer Sven-Ivar Jögård och Errol Flysjö att berätta hur det är tänkt att fungera. Det är tack vare "Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande" som vi i VIHF nu har tillgång till detta stora filmarkiv med idrottsfilmer. Sven-Ivar och Errol kommer att visa några personliga favoriter de redan har hittat i arkivet. De kommer också att  berätta vad som mer finns i filmarkivet. Det är en unik möjlighet vi nu har fått i VIHF och som vi hoppas kan komma våra medlemmar till gagn på ett smidigt sätt.
Idrottscaféet är som vanligt i IOGT-NTOs lokal på Prästgatan 27. Det börjar kl. 14 och det är öppet för alla medlemmar. Är du inte medlem kan du lösa medlemskap på plats för 200:- (då ingår årsboken Varbergsidrotten i medlemsavgiften). Fika som vanligt för 20:-. Hjärtligt välkomna!

Höststart Idrottscafé onsdag 19 sept. kl. 14

Vi fick besök av Melcher Andersson, Varbergs Motorklubb, som berättade om VMKs verksamhet. Melcher berättade om satsningen under senare år som VMK gjort på ungdomarna, vilket har inneburit betydande framgångar för flera lovande unga entusiaster i klubben. VMK har cirka 130 aktiva ungdomar, en fantastiskt fin siffra. Melcher gav oss en intressant inblick i motorns värld.