IDROTTSCAFÉET PÅ ONSDAG 3 OKTOBER

På onsdag kan vi presentera det för er, det efterlängtade filmarkivet som VIHF nu har tillgängligt via Internet. På onsdag kommer Sven-Ivar Jögård och Errol Flysjö att berätta hur det är tänkt att fungera. Det är tack vare "Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande" som vi i VIHF nu har tillgång till detta stora filmarkiv med idrottsfilmer. Sven-Ivar och Errol kommer att visa några personliga favoriter de redan har hittat i arkivet. De kommer också att  berätta vad som mer finns i filmarkivet. Det är en unik möjlighet vi nu har fått i VIHF och som vi hoppas kan komma våra medlemmar till gagn på ett smidigt sätt.
Idrottscaféet är som vanligt i IOGT-NTOs lokal på Prästgatan 27. Det börjar kl. 14 och det är öppet för alla medlemmar. Är du inte medlem kan du lösa medlemskap på plats för 200:- (då ingår årsboken Varbergsidrotten i medlemsavgiften). Fika som vanligt för 20:-. Hjärtligt välkomna!

Höststart Idrottscafé onsdag 19 sept. kl. 14

Vi fick besök av Melcher Andersson, Varbergs Motorklubb, som berättade om VMKs verksamhet. Melcher berättade om satsningen under senare år som VMK gjort på ungdomarna, vilket har inneburit betydande framgångar för flera lovande unga entusiaster i klubben. VMK har cirka 130 aktiva ungdomar, en fantastiskt fin siffra. Melcher gav oss en intressant inblick i motorns värld.